Meteen naar de inhoud
Home » Onze soorten schuttingen

Onze soorten schuttingen

Standaard hout beton schutting

Luxe hout beton schutting

Beton schutting

Bijpassende schutting deur

schutting soorten

Bij ons vindt u een breed assortiment aan schuttingen in verschillende stijlen en materialen. In dit blog geven we een overzicht van onze verschillende soorten schuttingen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw tuin.

Hout beton schuttingen

Hout beton schuttingen zijn een populaire keuze voor mensen die houden van een natuurlijke uitstraling in hun tuin. Wij bieden verschillende soorten hout beton schuttingen, waaronder geïmpregneerde houten schuttingen en Nobifix schuttingen. Onze geïmpregneerde houten schuttingen zijn behandeld tegen rot en insecten en hebben een lange levensduur. Onze Nobifix schuttingen zijn gemaakt van duurzaam grenen en hebben speciale behandeling gehad om de levensduur te verlengen.

Betonnen schuttingen

Betonnen schuttingen zijn een duurzame keuze voor uw tuin. Wij bieden verschillende soorten betonnen schuttingen, waaronder schuttingen met een hout- of steenmotief. Betonnen schuttingen zijn bestand tegen weersinvloeden en hebben weinig onderhoud nodig.

Composiet schuttingen

Composiet schuttingen zijn een duurzame en milieuvriendelijke optie voor uw tuin. Composiet is gemaakt van gerecycled kunststof en houtvezels en heeft een natuurlijke uitstraling. Onze composiet schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, en hebben weinig onderhoud nodig.

Geluidswerende schuttingen

Als u op zoek bent naar extra privacy en bescherming tegen geluidsoverlast, dan zijn onze geluidswerende schuttingen een goede optie. Onze geluidswerende schuttingen zijn gemaakt van speciaal materiaal dat geluid absorbeert en dempt.

Luxe schuttingen

Als u op zoek bent naar iets speciaals voor uw tuin, dan zijn onze luxe schuttingen een goede optie. Wij bieden schuttingen met bijvoorbeeld ingebouwde verlichting, plantenbakken of andere extra’s die uw schutting net dat beetje extra geven.

Conclusie

Bij ons vindt u een breed assortiment aan schuttingen in verschillende stijlen en materialen. Of u nu op zoek bent naar een natuurlijke uitstraling, een duurzame optie of extra privacy, wij hebben de schutting die bij uw wensen past. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies bij het kiezen van de perfecte schutting voor uw tuin.