Meteen naar de inhoud
Home » Blokhutprofiel schutting

Blokhutprofiel schutting

Een blokhutprofiel schutting is een prachtige en stijlvolle oplossing om privacy en veiligheid te bieden aan uw tuin. Dit type schutting is gemaakt van houten blokhutprofiel delen met betonpalen. Het heeft een kenmerkend uiterlijk, dat lijkt op de houten wanden van een blokhut. De blokhutprofiel schutting is een populair alternatief voor traditionele schuttingen vanwege zijn natuurlijke uitstraling en duurzaamheid.

Wilt u een offerte aanvragen voor een blokhutprofiel schutting? Klik dan op de onderstaande knop.

Wat is een blokhutprofiel schutting?

Een blokhutprofiel schutting is gemaakt van planken met een speciale vorm, namelijk een profiel dat lijkt op de wanden van een blokhut. Dit geeft de schutting een natuurlijke en landelijke uitstraling, en maakt het een prachtige aanvulling op elke tuin. De schutting kan gemaakt worden van verschillende houtsoorten, waaronder geïmpregneerd grenen, vuren en lariks.

Blokhutprofiel schutting gemaakt van Nobifix hout

Nobifix is een bekend merk in Nederland dat gespecialiseerd is in het produceren van houten tuinproducten, waaronder blokhutprofiel schuttingen. De Nobifix blokhutprofiel schuttingen hebben een kenmerkende uitstraling door het gebruik van brede planken met een speciale profielvorm. De Nobifix blokhutprofiel schuttingen worden gemaakt van geïmpregneerd grenen hout. Dat betekent dat het hout behandeld is met een speciaal middel om het te beschermen tegen vocht, schimmels en insecten. Dit zorgt ervoor dat de schutting lang meegaat en minder onderhoud nodig heeft dan onbehandeld hout. De verwachte levensduur van een Nobifix blokhutprofiel schutting is 25 jaar.

De schuttingen zijn beschikbaar in 1 hoogte, namelijk 2 meter. Elk deel is 220cm lang, zo kunt u altijd de juiste afmetingen krijgen voor uw tuin. Daarnaast zijn er verschillende kleuren beschikbaar, waaronder naturel, bruin en zwart. Zo kunt u de schutting perfect afstemmen op uw tuinontwerp en persoonlijke voorkeuren. Een groot voordeel van de Nobifix blokhutprofiel schuttingen is dat ze eenvoudig te monteren zijn. Het hout is namelijk voorgeboord, zodat u niet eens schroeven nodig heeft om de planken aan elkaar te bevestigen. Dit maakt het ook mogelijk om de schutting zelf te plaatsen, zonder dat u hier speciale kennis of ervaring voor nodig heeft.

Tot slot bieden de Nobifix blokhutprofiel schuttingen ook nog eens veel privacy en bescherming tegen wind en regen. Door de brede planken en de speciale profielvorm hebben wind en regen geen kans om door de schutting heen te dringen, terwijl u wel kunt genieten van een afgeschermde en rustige tuin.

Zwarte blokhutprofiel schutting

Een zwarte blokhutprofiel schutting is een prachtige en opvallende toevoeging aan elke tuin. De donkere kleur geeft de schutting een unieke uitstraling en zorgt ervoor dat deze mooi opgaat in de omgeving. Maar wat maakt een zwarte blokhutprofiel schutting nu zo speciaal?

Allereerst is een zwarte blokhutprofiel schutting een bijzonder stijlvolle keuze. De donkere kleur geeft de schutting een moderne en eigentijdse uitstraling die perfect past bij hedendaagse tuinontwerpen. Daarnaast is een zwarte schutting erg geschikt voor wie houdt van een strak en minimalistisch design. Een ander voordeel van een zwarte blokhutprofiel schutting is dat deze goed past bij verschillende soorten beplanting en tuindecoratie. Door de neutrale kleur van de schutting komen bijvoorbeeld felgekleurde bloemen, groene planten en mooie tuinmeubelen nog beter tot hun recht. Hierdoor kunt u uw tuin een geheel eigen karakter geven.

Daarnaast biedt een zwarte blokhutprofiel schutting dezelfde voordelen als een Nobifix blokhutprofiel schutting. Zo is het hout dikker dan bij traditionele schuttingen, waardoor het minder snel zal slijten of beschadigen. Dit betekent dat u langer plezier zult hebben van uw schutting en dat u minder onderhoud hoeft uit te voeren. Bovendien biedt een blokhutprofiel schutting ook uitstekende bescherming tegen wind en regen en is het geluidsisolerend.

Tot slot is een zwarte blokhutprofiel schutting ook nog eens een duurzame keuze. De schutting is namelijk gemaakt van geïmpregneerd vuren hout, wat betekent dat het hout behandeld is met een speciaal middel om het te beschermen tegen vocht, schimmels en insecten. Dit in combinatie met de zwarte verflaag, zorgt ervoor dat de schutting lang meegaat en minder onderhoud nodig heeft dan onbehandeld hout.

Kortom, een zwarte blokhutprofiel schutting is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle, duurzame en opvallende schutting voor de tuin. Door de unieke uitstraling en de vele voordelen van een blokhutprofiel schutting, zult u gegarandeerd vele jaren plezier hebben van uw nieuwe aanwinst.

Voordelen van een blokhutprofiel schutting

Een blokhutprofiel schutting heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele schuttingen. Allereerst heeft het een mooie natuurlijke uitstraling die perfect past bij een groene omgeving. Dit type schutting is dan ook ideaal voor wie houdt van een landelijke stijl in de tuin. Daarnaast is een blokhutprofiel schutting erg duurzaam en robuust. Het hout is namelijk dikker dan bij traditionele schuttingen, waardoor het minder snel zal slijten of beschadigen. Dit betekent dat u langer plezier zult hebben van uw schutting en dat u minder onderhoud hoeft uit te voeren. Een ander voordeel is dat een blokhutprofiel schutting goed geluidsisolerend is. Dit komt doordat het hout dikker is en daardoor beter geluid tegenhoudt dan bijvoorbeeld een schutting van dunne planken. Dit kan vooral handig zijn als u dicht bij een drukke weg woont of als u wilt genieten van rust en privacy in uw tuin.

Tot slot biedt een blokhutprofiel schutting ook nog eens uitstekende bescherming tegen wind en regen. Het hout is namelijk zo geplaatst dat er weinig ruimte is tussen de planken, waardoor wind en regen geen kans hebben om door te dringen. Kortom, een blokhutprofiel schutting is niet alleen een prachtige toevoeging aan uw tuin, maar biedt ook vele voordelen ten opzichte van traditionele schuttingen. Het is duurzaam, robuust, geluidsisolerende schutting en biedt uitstekende bescherming tegen wind en regen. Bent u op zoek naar een mooie en natuurlijke schutting? Dan is een blokhutprofiel schutting zeker het overwegen waard!